κ. Εισαγγελέα
Δεν είμαστε από τους ανθρώπους που δικάζουμε άλλους ανθρώπους αλλά είμαστε από αυτούς που θεωρούμε ότι όλες οι ζωές είναι άξιες να βιωθούν και ως προς αυτό θα κάνουμε τα πάντα και με οποιοδήποτε τρόπο προκειμένου να απολαμβάνεται και να πραγματώνεται κάθε ζωή και κάθε αναπνοή. Αυτός είναι ο λόγος που στην προμετωπίδα του προταγματος μας αναγράφεται το: ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΡΗΝΗ.

Πέρασαν 3 1/2 χρόνια από τις 21 Σεπτεμβρίου 2018, μεσημέρι στον πεζόδρομο της Γλάδστωνος, στην Ομόνοια που δολοφονήθηκε σε δημόσια θέα ο Ζακ Κωστόπουλος, η Jackie Oh και επιτέλους η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη και αποκαλύφτηκε ότι το σώμα του έπεσε νεκρό από τα δολοφονικά χτυπήματα.

Βρισκόμαστε στη δίκη και έκπληκτοι παρακολουθούμε τις ομολογίες των 9 κτυπημάτων στο κεφάλι του ΖΑΚ-ZACKIE αλλά με προφανή στόχο να τον “τελειώσουν”, και με αφανή αν υπολογίσουμε την αφασική στάση του υπαλλήλου του ΕΚΑΒ.
Πρόεδρος: Αν έφευγε χωρίς να τον βρει η αστυνομία απλά δεν θα είχε συλληφθεί. Υπήρχε κάτι άλλο που σας επέβαλε να χτυπήσετε το κεφάλι του;

Ιδιοκτήτης κοσμηματοπωλείου: Ήθελα να δω αν είχε κλέψει κάτι.
Και να φανταστείτε ότι δεν είχε κλέψει τίποτα. Οι υπόλοιπες κλωτσιές-τραύματα στο κεφάλι είναι από ιδιοκτήτη μεσιτικού γραφείου, αστυνομικό Ομάδα Ζ, αστυνομικό Ομάδα Ζ, αστυνομικό Ομάδα ΔΙ.Α.Σ. , αστυνομικό Ομάδα ΔΙ.Α.Σ.
Τον περικύκλωσαν εκεί στην Γλαδστωνος και του πατούσαν το κεφάλι σαν οχιά. Σαν μανιασμένος όχλος όπου κανείς δεν μπορεί να μπει ανάμεσά τους μέχρι να τελειώσουν τον σκοπό τους. Ακόμα και αυτός ο υπάλληλος του ΕΚΑΒ μπήκε σε αυτό το κλίμα -αν δεν ήταν προκατειλημμένος από πριν και έτρεξε να βοηθήσει τους μελλοντικούς μαχαιρωμένους από τον ΖΑΚ!!!

Και ποιος ήταν ό σκοπός τους; να τον εξουδετερώσουν; να τον κάνουν ακίνδυνο; να τον τραυματίσουν; να τον παραδώσουν στην αστυνομία; Μα και τα τέσσερα είχαν πραγματοποιηθεί και συνέχιζαν. Σκοπός ήταν ήταν να τον σκοτώσουν και αυτό έκαναν ή για να το πούμε καλύτερα γιατί αυτή θα ήταν η συνέπεια της συνέχισης των κτυπημάτων πράγμα το οποίο κατάφεραν. Και για να μην υπάρχει καμμιά αμφιβολία ήρθαν και οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις των Ιατροδικαστών να το επιβεβαιώσουν.

Ασφαλώς η σωματική βλάβη θα ήταν θανατηφόρα από την αρχή και το γνώριζαν αλλά συνέχισαν τα κτυπήματα με πρόθεση να τον σκοτώσουν και εκεί σταμάτησαν.

Στις 13 του μηνός θα είμαστε στη δίκη αναμένοντας το ελάχιστο. Την ηθική δικαίωση που ζητάει ο ΖΑΚ ο οποίος όσο ψηλά και αν βρίσκεται είναι αναμεσά μας και είναι ο κάθε ένας άνθρωπος που περιμένει την αλληλεγγύη και την αλληλοβοήθεια που δεν προλάβαμε όλοι οι υπόλοιποι να προσφέρουμε.

Και τέλος να λάβουμε σοβαρά υπόψιν για την προοπτική της κοινωνίας ότι η “ατιμωρησία”, η αναλγησία και η «αδυναμία» διαλεύκανσης της υπόθεσης θα μας θυμίζει ότι η μάχη με το «κτήνος» είναι διαρκής γιατί αυτό στέκει εκεί έξω, μπορεί να κρύβεται πίσω από τα πρόσωπα των «νοικοκυραίων», θεριεύει και τρέφεται από τον συντηρητισμό, τον σεξισμό, τον εθνικισμό κατασπαράζοντας τη διαφορετικότητα, το συλλογικό, τον δημόσιο χώρο.

Τετάρτη 13/04 στις 09:00 στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο (Δέγλερη 4) θα είμαστε εκεί

#Justice4ZakZackie
#ΑλλαγήΚατηγορίαςΤώρα

Αντιεξουσιαστική Κίνηση

Comments are closed.