Οι κρατικοί δολοφόνοι όλων των μονάδων της αστυνομίας(ΟΠΚΕ,ΜΑΤ κλπ) αν ζούνε, ζούνε για να πατήσουν στα κεφάλια του κάθε νέ@ και στα σώματα όλων των υπηκόων ανεξαρτήτως βαθμού αντίστασης στον εγκληματικό αυτό μηχανισμό

Σήμερα Τετάρτη 18/12 τις πρωινές ώρες κρατικοί δολοφόνοι εισέβαλαν, χωρίς κανένα πρόσχημα σε σπίτι και επιτέθηκαν απροκάλυπτα σε όλη την οικογένεια.

Πιο συγκεκριμένα, επειδή η οικογένεια δεν άφηνε τους μπάτσους να περάσουν μέσα από το σπίτι χωρίς άδεια από τον εισαγγελέα, ανέβηκαν απέξω στην ταράτσα του σπιτιού όπου συνέλαβαν μετά από ξυλοδαρμό τον πατέρα και τον γιό του.

«Ειδα το γιό μου πεσμένο κάτω και το γόνατο του αστυνομικού πάνω στο κεφάλι του γιού μου στη ταράτσα του σπιτιού μας».

Είπε η μάνα την οποία απείλησαν να την πετάξουν από τη σκάλα. Μα ποιος δεν έχει δεί τη μπότα του μπάτσου πάνω σε ζωντανά ή νεκρά σώματα και να φωτογραφίζεται καμαρώνοντας; Αυτή είναι μια παλιά αιματηρή ιστορία της κρατικής κανονικότητας, που την επαναλαμβάνει όποτε γουστάρει. Προς το παρόν τους συνέλαβαν όλους.

Στόχος του κράτους δεν είναι μόνο η εκκένωση των καταλήψεων Ματρόζου, 45 Παναιτωλίου 21 και Αρβάλη, στο Κουκάκι, αλλά και η εκκένωση όλων των κατοίκων από το Κουκάκι και όλων των γειτονιών προκειμένου να διαλυθεί κάθε κοινωνικός δεσμός και να υπάρχουμε όλοι με το κεφάλι κάτω και την μπότα του μπάτσου από πάνω. Παράλληλα απαιτούν την υποταγή στην νεοφιλελευθερη κατάσταση της κερδοσκοπίας και του AirBnB.

Τα εδάφη όλων των καταλήψεων είναι τόπος παραγωγής νέας κοινωνικότητας και νέων δεσμών γι’ αυτό θέλουν να τις συντρίψουν και μαζί με αυτές να εκκενώσουν από νόημα όλες τις κατοικίες και να μετατρέψουν τα άτομα σε υποταγμένες μαριονέτες.

Καλούμε τους νέ@ς να αρνηθούν την αισθητική και τη ρηχότητα της νεοφιλελέ κανονικότητας και να αντισταθούν στην καταστροφή και στον τεμαχισμό κάθε συλλογικού και ατομικού βιώματος.

Τέλος καλούμε σε έναν ενωτικό και πολύμορφο αγώνα αντίστασης με τη σιγουριά ότι οι μέρες τους θα είναι μετρημένες

Αντιεξουσιαστική Κίνηση Αθήνας

Comments are closed.