Σε περικύκλωσαν και σου πατούσαν το κεφάλι σαν οχιά. Τους ήξερες και το περίμενες από αυτούς. Οι γνωστοί μανιασμένοι με την τάξη, την ασφάλεια, την κανονικότητα, γιατί εκεί στη Γλαδστωνος ολοκληρώνουν το υποταγμένο είναι της επιβίωσης τους.

Περιθώριο ονοματίζουν καθετί απελευθερωτικό που βρίσκεται στο πυρήνα της κοινωνικής δυναμικής, για να εμποδίσουν την εμφάνισή του, για να μην χάσουν τα προνόμια των παραδοσιακών ρόλων που κατέχουν στον απόκοσμο του συντηρητισμού. Προχωρούν όμως και παραπέρα, με πράξεις για τις ζωές που είναι ανάξιες να βιωθούν. Και το λιντσάρισμα ήταν η εφαρμογή αυτού του ναζιστικού προτάγματος και η βαρβαρότητα έχει ονοματεπώνυμο.

  1. Οι καταστηματάρχες της Γλάδστωνος και Γαμβέτα που πλήρωναν ασφάλιστρα στη Χρυσή Αυγή και είχαν διαποτιστεί με την προοπτική της θανατοπολιτικής. Και ο 70χρονος και ο 55χρονος είναι οι φυσικοί εκτελεστές μιας πράξης με βαθύ ιστορικό βάρος.
  2. Είναι το ΕΚΑΒ που έτρεξε να βοηθήσει τους μελλοντικούς μαχαιρωμένους από τον ΖΑΚ!!! Και παράτησε τον ίδιο στην μοίρα του.
  3. Είναι οι συνάδελφοι του φασιστοειδούς Δημοσθένη προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών που σε αποτελείωσαν.
  4. Τέλος, είναι ένας ολόκληρος συρφετός μισάνθρωπων σε όλη την εθνικολαϊκιστική διαστρωμάτωση που ελεεινολογούσαν για μέρες νομιμοποιώντας το λιντσάρισμα.

Έκανες ΖΑΚ-ZACKIE αυτό που έχει ξαναγίνει, όταν ο όχλος και το κράτος θανατώνουν. Άφησες το άψυχο σώμα σου και μίλησε και έβγαλε τέτοια κραυγή που οι προσευχές όλων των παπάδων τους και οι αποφάσεις όλων των δικαστών τους θα είναι αδύνατο να τους λυτρώσουν. Κάνανε τα πάντα. Και υποθέσεις και καθυστερήσεις και κουκουλώματα και τοξικολογικές και ιστολογικές.

Δεν μπορούν πλέον να κρυφτούν παρά μόνο με τη βία που ΕΣΥ «δεν τόχες» με αυτήν. Εμείς αυτό με τη βία ΖΑΚ-ΖΑCKIE δεν το έχουμε ψάξει πολύ γι’ αυτό σου αφιερώνουμε αυτόν τον Δεκέμβρη αλλά και είμαστε σε αναμονή, διότι δεν σκοπεύουμε να αφήσουμε το κράτος και τους υποτελείς του να σκορπάνε τον θάνατο.

Και αυτό διότι πιστεύουμε ότι όλες οι ζωές είναι άξιες να βιωθούν. Όλες, φίλε.

Μαζί με τους συντρόφους σου θα πορευτούμε αυτό το Σάββατο στη ΓΑΔΑ .

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΓΑΔΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

Σημείο προσυγκέντρωσης: 12μμ, Αλεξάνδρας και Κηφισίας

Αντιεξουσιαστική Κίνηση Αθήνας

ak2003.athina@gmai.com

Comments are closed.