Ενώ ο Εξωτερικός εχθρός, με τη φροντίδα του κράτους μαζί με την βαλκανική εθνικιστική νομενκλατούρα είναι ante portas!!! ορατός και αδιαμφισβήτητος να επιβουλεύεται όλα τα νησιά του Αιγαίου μέσα στο κατακαλόκαιρο δλδ τα μπάνια μας, η ανάγκη για εσωτερικό εχθρό τον απαραίτητο “συνεργάτη” του εξωτερικού είναι απείρως μεγαλύτερη γιατί αυτή η “σχέση” είναι η μόνιμη καύσιμη ύλη της κρατικής εξουσίας και της αναπαραγωγής της.
Εξωτερικός εχθρός χωρίς ταυτόχρονα Εσωτερικό εχθρό διαρρηγνύει την ανατροφοδότηση και επειδή η αντίσταση των φοιτητών στα Πανεπιστήμια εκτιμήθηκε προς το παρόν ανεπαρκής γιαυτό το ρόλο, ανασύρθηκε ετεροχρονισμένα ο διασώστης Ιάσoνας Αποστολόπουλος για κάποιες δηλώσεις που έκανε 1 μήνα πριν προκειμένου να μετατρέψει το ρόλο αυτόν σε επαρκή συνθήκη.
Αδιάψευστος μάρτυρας ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Οικονόμου ο οποίος όχι μόνο στοχοποίησε τον Ιάσωνα ως εσωτερικό εχθρό αλλά σαν “συνεργάτη” του εξωτερικού εχθρού δλδ των Τούρκων κυβερνητικών. Αυτό ακριβώς είναι στο dna του Ελληνικού κράτος και αυτή η συλλογιστική ανασύρεται κάθε φορά απο το παρελθόν που το κράτος αποφασίζει να αποκαλύψει το εγκληματικό πραγματικό του πρόσωπο.
Όταν ο κ. Βαρβιτσιώτης στο πρόσφατο παρελθόν (2018) κατήγγειλε τον Σύριζα για επαναπροωθήσεις η απάντηση που πήρε ήταν ότι «η αξιωματική αντιπολίτευση προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις που εκθέτουν τη χώρα».
Ο Ιάσωνας με την καταγγελία πήρε την ίδια απάντηση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.
Ας επαναλάβουμε και εμείς τον Ιάσωνα όχι επειδή το είπε ο Ιάσωνας αλλά γιατί αυτά ανήκουν στον πυρήνα των ιδεών των σημασιών και των αξιών μας.
1. «Στην Ελλάδα, οι επαναπροωθήσεις στα χερσαία και τα θαλάσσια σύνορα έχουν καταστεί de facto γενική πολιτική», επισημαίνει στην πρόσφατη έκθεσή του ο Ειδικός Εισηγητής του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα των μεταναστών, Φελίπε Γκονθάλεθ Μοράλες.
2. Διακόσιες (200) νέες παράνομες επαναπροωθήσεις εξετάζει η Εθνική Αρχή Διαφάνειας
3. Τριάντα (32) υποθέσεις δικάζονται στο Ευρωπαικό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου
4. Η Ύπατη Αρμοστεία έχει καταγράψει τουλάχιστον 540 περιστατικά μόνο απο τον Φλεβάρη;
5. Γίνεται απαγωγή των προσφύγων, περιλαμβανομένων και ανηλίκων, που έχουν ήδη κατορθώσει να φτάσουν σε ελληνικό έδαφος και συνεπώς δικαιούνται να υποβάλουν αίτηση ασύλου, και βίαιη μεταφορά τους στην Τουρκία ή η εγκατάλειψή τους σε σχεδίες στη θάλασσα.
6. Τις απαγωγές αυτές τις πραγματοποιεί σύμφωνα με τις μαρτυρίες, προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος, αλλά και των Ενόπλων Δυνάμεων, είτε ένστολο (συχνά δίχως διακριτικά) είτε με πολιτική περιβολή;
7. Υπάρχουν καταγγελίες, για απαγωγές/επαναπροωθήσεις ανά την επικράτεια, όπως Ορεστιάδα, Διδυμότειχο, Δράμα, Ξάνθη, Κομοτηνή, Καβάλα, Έβρος, Διαβατά, Θεσσαλονίκη, Λέσβος, Χίος, Κως, Σάμος, Ρόδος, Σύμη, καθώς και από διάφορα σημεία εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων όπως έχουν καταγγελθεί στην υπηρεσία ασύλου και στην ύπατη αρμοστία
8. Υπάρχουν όπως καταγγέλλουν τα θύματα φαινόμενα ακραίας βίας από τις ελληνικές αρχές ( ξυλοδαρμοί με γκλομπ, αλλά και ηλεκτροσόκ με τέιζερ, σκίσιμο ταξιδιωτικών εγγράφων τηλεφώνων και χρημάτων προτού επαναπροωθηθούν;
Πιάστε εσείς το νήμα που σας συνδέει με τη θανατοπολιτική της εξαίρεσης και της απογύμνωσης των προσφύγων και πιάνουμε εμείς το νήμα με τον Ιάσoνα και άλλους εθνικούς προδότες για μια κοινωνία όπου ο άνθρωπος θα αναγνωρίζεται σαν ελεύθερος και όχι σαν υπήκοος στην εξουσία.
ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Comments are closed.